Legenden om Thord

Legenden om Thord

Legenden om Thord är en historia som alla bör känna till. Många är de sagor om prinsessor som sitter inspärrade uppe i torn och väntar på att en orädd prins ska befria dem. Här får vi istället träffa Thord som sitter inspärrad nere i en brunn och väntar på att en livrädd prinsessa ska komma till hans undsättning. Han är helt ovetande om att en sådan prinsessa bor på andra sidan riket. Ja, alltså inte på undersidan av riket utan liksom lite längre bort.

Prinsessan tar hjälp av sina vänner spindeln Hubert (Hubert heter egentligen Amadeus men kallas för Hubert av försäkringsskäl) och ormen Agda och ger sig ut på ett hissnande äventyr utan dess like. Ska de lyckas rädda stackars Thord eller sitter han kvar där i brunnen än? Öppna boken och läs!

Den här boken är inte bara en saga utan kan också användas som ett litet bord om man exempelvis sätter fyra klossar under boken. Man kan också se den här boken som en grundläggande vägledning i livet. Det finns många dolda budskap som bara två personer i hela världen känner till. Ingen vet vilka dessa två personer är och ingen känner till vilken storlek de har på skor. Det spelar förvisso heller ingen roll, men det kan vara bra att känna till.

Efter att du har läst boken kommer en ny värld att öppnas sig för dig. En värld full av vackra färger och snälla djur. En värld utan trasiga glödlampor och vidbränd gröt. Den här boken förändrar människors liv till det bättre! Sen är det fina bilder också.

<>

”Legenden om Thord” är skriven av Daniel Karlsson och illustrerad av Jonas Olsson (91:an, Hälge m fl). Den vänder upp-och-ner på allt du trodde du visste om traditionella sagor om modiga prinsar på sina vita springare och vackra prinsessor i nöd.

Läses med behållning av alla barn i åldrarna 6-96 år med ett välutvecklat barnsligt sinne för humor.

 

Format genom Whip Media:

format_01

Köp boken redan idag

SNABBFAKTA:

Titel: Legenden om Thord
Författare: Daniel Karlsson
Illustratör: Jonas Olsson
Omfång: 24 sidor
Format: A4
ISBN: 978-91-88579-01-0
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!