Workshops

workshop

Vill du lära dig mer om ett speciellt område och samtidigt arbeta med ditt eget projekt. Kanske vill du få en rivstart i arbetet med din bok? Eller få bättre koll på hur du bäst utnyttjar de sociala medierna. Då rekommenderar vi att du bokar en workshop!

I en workshop går vi igenom en rad frågeställningar rörande din konkreta situation vare sig det gäller en bokutgivning, ett inträde på de sociala medierna eller om du söker bygga en ny grafisk profil till ditt företag/organisation.

Gemensamt kommer vi fram till hur du kan gå vidare och utveckla din produkt/tjänst. Kanske vill du göra jobbet själv, antingen för att du tycker det är spännande, eller för att du vill spara pengar. Kanske vill du bara få de där sista nödvändiga råden inför att lansera ditt projekt. Eller kanske behöver du bara sitta ner i lugn och ro och prata igenom hela ditt projekt för att få en bättre förståelse. Vi blir ditt bollplank helt enkelt.

Vi erbjuder workshops på plats hos Whip Media eller hos dig som kund. Sker workshoppen hos oss har vi större möjligheter att visa på tekniska lösningar (eftersom vi sitter i anslutning till våra egna verktyg) plus att vi bjuder på god-fika!

Priset för en workshop varierar beroende på längd, men här ges ett par exempel*:

  • 3 timmar inkl god-fika: 2 400 kr
  • 5 timmar inkl lunch: 3 800 kr
  • 8 timmar inkl lunch och 2 x god-fika: 5 900 kr

Skulle du välja att anlita Whip Media för att färdigställa ditt projekt efter en avslutad workshop, har du HELA workshoppen tillgodo rent ekonomiskt. Vi debiterar alltså bara för den överskjutande tiden.

Kontakta oss idag för att boka in din workshop.
Anders Nyman, 0708 – 74 18 37, anders@whipmedia.se

fika3


*) Gäller för upp till 3 personer. Kostnader för resor och logi tillkommer om workshoppen blir förlagd hos kunden. Samtliga priser exklusive moms.

Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!