Strategiskt tänkande

Strategiskt tänkande

Den här boken handlar om tankesätt, hur vi människor kan och bör tänka för att förstå och förändra. Det som jag menar med strategiskt tänkande.”

Vill du se och förstå din omgivning som den verkligen är?
Vill du påverka det som händer i ditt liv eller i din organisation?

Den här boken erbjuder sätt att tänka på, som gör dig bättre på just det. Du kommer lära dig varför förutsägelser är svåra att göra, varför många företag endast lever en kort tid och varför städer verkar kunna leva för evigt.

Wittberg gör upp räkningen med snygga metoder och verktyg, som lovar att allt är möjligt bara man följer en enkel mall. Boken utmanar konventionellt tänkande och förklarar varför komplexitet är det bästa som finns för att lösa problem.

Lennart Wittberg är en erfaren strateg som arbetat med nydanande utveckling både nationellt och internationellt, bland annat genom sin avgörande roll i att göra Skatteverket till en av Sveriges mest framgångsrika myndigheter. Lennart Wittberg beskriver på ett lättläst och pedagogiskt sätt hur alla kan lära sig att tänka mer strategiskt. Boken är lärorik, den kommer att ge dig aha-upplevelser och den kommer att provocera.

Format genom Whip Media:

format_01

 

Utkommer i februari 2019

SNABBFAKTA:

Titel: Strategikt tänkande
Författare: Lennart Wittberg
Omfång: 200 sidor
Format: 135×210 mm
Bandtyp
:Kartonnage
ISBN: 978-91-88813-67-1
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!