Spilld mjölk

Spilld mjölk

Spilld Mjölk är en nutidsberättelse med en tydlig ton av dokumentär. Om en tid i förändring, om en hel bransch och en bondefamilj i sönderfall. Konflikter, förtvivlan och svåra beslut med ödesdigra konsekvenser.

Romanen speglar de känslor varje mjölkbonde lever med. Den visar på de katastrofala följder det ständigt sänkta mjölkpriset ger.
Om ett turbulent bondeår nära dig, från en tid som snart inte finns mer.

Den handlar om svensk landsbygd i förändring.

 

Bonden Per flyttar hem till släktgården med sin lilla familj, bygger en ny ladugård och satsar mot  framtiden. Men någonting går fel.

Sakta men säkert förändras klimatet omkring honom och hans familj. Omedvetet finner han sig snart i en ohållbar situation som oundvikligen leder fram till de fruktansvärda händelser som kulminerar med en olycka som kommer förändra både honom och alla omkring honom för all framtid.

De händelser som beskrivs har hänt men romanen och huvudpersonerna är fiktiva. Handlingen utspelar sig på en bondgård någonstans i Sverige. Det är en dokumentär roman med ett tydligt debattfokus och ett starkt inlägg i debatten om Sverige, landsbygden samt dina barn och barnbarns framtid.

Finns i följande format:

format_01

SNABBFAKTA:

Titel: Spilld Mjölk
Författare: Malin Sundin
Omslagsdesign: Anders Nyman
Sättning: Whip Media
ISBN: 978-91-88265-09-8
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!