Signes äppelträd

Signes äppelträd

Det är långt till närmaste kompis så Daniels sommarlov blir till en början ganska ensamt. Då är det tur att tant Signe bor i huset alldeles intill. Där finns det äggtoddy, saft, spel och … vänta, vad var det som morrade i Signes äppelträd?

Följ med in i en gränslös, fantasifylld och fängslande berättelse om Daniel och hans nya, något annorlunda bekantskap. Det blir en humoristisk och härligt skruvad resa! Men så en dag slits Daniel och hans vän oväntat ifrån varandra. Kommer de någonsin att ses igen?

***

Daniel Karlsson började sin författarbana rätt nyligen men har ändå har lyckats få fram 3 publicerade böcker. Han har även hunnit skriva andra manus men har inte känt att han hittat sin stil riktigt. När han skrev Signes Äppelträd föll dock allting på plats. Han känner att han hittat den värld han ska skildra. Dvs en ganska vanlig barndomsvärld som kryddas med någon form av absurd surrealism.

Om Daniel
Professionell trollkarl och programledare på Barnkanalen. Ett ansikte bland barnfamiljen som kan bidra till intresse för boken.
www.danielkarlsson.com »

Om Katarina
Illustrerat böcker i 12 år, ca 50 st för olika förlag i Sverige och Norge. Tilldelad RFSL’s hederspris Karin Boye-priset.
www.kdillustrationdesign.com »

Format genom Whip Media:

format_01

 

Köp boken redan idag

SNABBFAKTA:

Titel: Signes äppelträd
Författare: Daniel Karlsson
Illustratör: Katarina Vintrafors
Omslagsdesign: Katarina Vintrafors/Anders Nyman
Sättning: Whip Media
Omfång: 24 sidor
Ålder: 3-6 år
ISBN: 978-91-88579-00-3

 

PRESS:

Daniel Karlsson intervjuas om boken och hur den kom till »
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!