Organ tur och retur

Organ tur och retur

Den här patientberättelsen hade jag själv behövt när jag drabbades av njursvikt. Jag fick kämpa för att få rätt vård och en färdtjänst som kommer i tid och samtidigt försöka vara en fungerade förälder till min dotter. Förhoppningsvis kan mina erfarenheter hjälpa dig genom dina utmaningar.

I Organ tur och retur får du följa hur jag kastas mellan uppgivenhet och hopp på min väg till transplantationen som räddade mitt liv, och vägen tillbaka till ett friskare liv.

Boken är också ett genuint tack till alla vänner och duktiga yrkespersoner som gjorde min resa möjlig.

.

Format genom Whip Media:

format_01

SNABBFAKTA:

Titel: Organ tur och retur
Författare: Cicci Nord
Omfång: 262 sidor
Omslag: Mjukband
Storlek: 135 x 210 mm
Release: 4 nov 2021
ISBN: 978-91-89409-16-3
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!