Anmäl dig till Omslagsutmaningen 2015

Anmäl dig till Omslagsutmaningen 2015

omslagsutmaningenNu kan egenutgivare anmäla sig till Omslagsutmaningen 2015.

Whip Media kommer under hösten göra re-design av redan utgivna bokomslag, i ett försök att påvisa vilken skillnad det kan bli med ett genomarbetat omslag.

Detta är första gången som Whip Media arrangerar Omslagsutmaningen, men vi hoppas att det ska bli ett återkommande evenemang.

Av de bidrag vi får in kommer tre (vid större intresse fler) omslag att väljas ut och få en re-design. Därefter kommer bägge versionerna av respektive omslag att läggas ut för kommentarer på Whip Medias Facebooksida under hösten.

Re-designen görs helt utan påverkan av bokens författare.

Omslagen tas fram utan kostnad för författaren, men vill denne använda omslaget till ett kommande omtryck av boken ser vi gärna att det ges ett bidrag till Läkare utan gränser som tack för hjälpen. Vi uppskattar om det i kolofonen framgår att designen utförts av Whip Media i samband med Omslagsutmaningen 2015 och att man därigenom bidragit till att stödja LUG.

Samtliga utvalda bidrag kommer även att presenteras på hemsida.

Vill du få ditt omslag omgjort?

Skicka en mejl till info@whipmedia.se, där du bifogar omslagsarket (framsida, rygg och baksida) som PDF eller jpg, samt en kort beskrivning om vad boken handlar om. Ange ”Omslagsutmaningen 2015” i ämnesraden.

Lycka till!Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!