O2 – Gastuber, damm och andra väsentligheter

O2 – Gastuber, damm och andra väsentligheter

Vad gör man när dammet ligger tjockt i lägenheten, när till och med blommorna klagar på att de inte får syre? 

Går ut förstås. 

Det gör Elias. På gatan hittar han en syrgastub, men den är tom. På jakt efter ett ställe att fylla den hamnar han på en dansskola, och lockas nedför trappan för att påbörja en danskurs. 

Där finns många vackra damer; svartkjolar, gulklänningar, flätor och dubbelflätor. Elias brinner som en eld, eller också precis tvärtom; han blir kall som stål. Svartkjolen är tjejen som fascinerar honom mest, men när han ska prata med henne blir han som ett skrämt lejon. Han blir besatt av hennes krafter. 

På jakt efter Svartkjolen får Elias besök av kärleksgudinnan Afrodite, dras in i sociala medier och försöker på alla sätt fylla behovet av kärleksämnet ”ox”. Han hamnar i parallella världar där gåtan om den mystiska Svartkjolen överskuggar allt. 

O2 – Gastuber, damm och andra väsentligheter är Klas Berggrens andra roman, en surrealistisk skildring av livet och kärleken, en roman som bjuder läsaren på ständigt nya överraskningar. 

 

UTKOMMER: 1 april 2020

 

Format genom Whip Media:

format_01

Läsarnas egna ord om boken:

”Rekommenderas helhjärtat till dig som vill läsa en bok som lockar till djupare analys. För mig som har en person med personlighetsstörning i min närhet blev även denna bok av Klas Berggren en pusselbit. Boken innehåller en historia om en ensam man som i sin plötsliga önskan om kommunikation, sex och kärlek blir starkt beroende av sociala medier och får svårigheter med att hitta ”den rätta vägen”. Boken är både djupt allvarlig, ovanligt fantasifull och mycket humoristisk på samma gång. Missa inte denna bok!”

SNABBFAKTA:

Titel: O2 – Gastuber, damm och andra väsentligheter
Författare: Klas Berggren
Format: Danskt band
Omfång: 328 sidor
Utkommer: 1/4 2020
ISBN: 978-91-88945-75-4

Pressmaterial »

Här hittar du pressrelease, bildmaterial och annan information avsett för pressen och bloggare.
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!