Naken sanning

Naken sanning

Två små barn försvinner spårlöst på väg hem från skolan och Örebro, som just blivit sig likt igen efter serievåldtäktmannens härjningar, hamnar åter i medias blickfång.

Emelie Thörnqvist har flyttat tillbaka till stan och försöker återhämta sig från de senaste månadernas kaos. Ett nytt jobb och två män som hon inte kan välja mellan hjälper henne att förtränga två kommande rättegångar som hon måste vittna i. Ganska snart inser hon dock att allt inte står rätt till på den nya arbetsplatsen, och en dag står dessutom hennes syster Cecilia plötsligt utanför dörren, på flykt från sin egen man och den religiösa sekt de tillhör.

Medan löpsedlarna undrar vad polisen gör för att hitta de försvunna pojkarna trasslas Emelie in i en serie händelser som tvingar henne att välja: ska hon stanna och slåss eller fly?

Naken sanning, den fristående fortsättningen på Dold agenda, handlar om maktmissbruk och om vad rädsla kan göra med en människa. En otäck historia, men också en berättelse om hopp, förlåtelse och mod.

Format genom Whip Media:

format_02

Köp boken idag!

Bokus cdon Adlibris_Logo_utanpayoff

SNABBFAKTA:

Titel: Naken sanning
Författare: Elisabeth Akteus Rex
Omslagsdesign: Göran Alfred
Uppläsare: Emil Rehnström
Längd: 12h, 20m
ISBN: 978-91-88265-35-7

12773213_791609200982889_1253008936_o

Elisabeth Akteus Rex


Tags:


Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!