Landsortsdeckarna – Operation de dödsdömda

Landsortsdeckarna – Operation de dödsdömda

Häng med på ett spännande äventyr med Landsortsdeckarna där barndomskamraterna Oskar, Krister, Erik och Anna startar en detektivbyrå och uppdraget de får tar oss på en hisnande resa med ond bråd död, mystiska hus, underliga omständigheter och en blossande kärlekshistoria som ger läsaren en feelgoodkänsla utöver den nagelbitande stämningen.

***

Utdrag ur boken:

Är det dags nu? tänker Torvald Häger när en av vakterna kommer släpande på ett antal stålklot som ska dra ner fångarna i djupet. Torvald är skräckslagen inför drunkningsdöden och ser att alla andra är i samma tillstånd. Han säger till vakten:

”Kan du åtminstone låta bli barnen? Dom har inte gjort något mot varken er eller organisationen.”

”Det är order, vi måste göra det här”, svarar vakten lågmält.

Lilla Emely fem år vet vad som ska hända, hon börjar storgråta och gråter så hon hisnar när vakten lindar kedjan som är fäst vid ett stålklot tre varv runt hennes smala midja och knäpper igen ett hänglås.

Även vakten är nära till gråt. Plötsligt reser vakten sig och börjar kräkas, det stänker och Torvald får lite kräk på sig men det bryr han sig inte om i sitt psykiska tillstånd.

Så hör han motorerna starta, först en sedan den andra, ankarkättingarna rasslar och han känner svaga vibrationer i golvet när båten börjar röra sig. Åhh är det dags nu, å gode gud hjälp oss.

***

Landsortsdeckarna är en grupp på fem detektiver, Oskar, Krister, Erik, Anna och Anders, alla är 22 år gamla utom Anders som är över 70.

Format genom Whip Media:

format_01 format_03

 

Utkommer 1 mars 2017

SNABBFAKTA:

Titel: Landsprtsdeckarna – Operation de dödsdömda
Författare: F. Å. Lundkvist
Omslagsdesign: Anders Nyman
Sättning: Whip Media
Omslag: Mjukband
Sidor: 312
ISBN: 978-91-88265-62-3
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!