Jag ska döda er alla

Jag ska döda er alla

Jag ska döda er alla kan låta som en hård titel, men den beskriver ett barns känslor och funderingar kring sin egen utsatthet för våld, kränkningar och sexuella övergrepp. Boken handlar om Seths barndom. Om hur upplevelser och erfarenheter präglar hans väg mot vuxenheten. Det är en mörk skildring, men med ljus som glimtvis når fram.

Jag ska döda er alla är baserad på verkliga händelser och upplevelser. Det är en viktig bok som vill suga tag och beröra. Den vill skapa förståelse för vad som kan finnas bakom en tuff attityd, kränkningar mot andra människor, kriminalitet och drogberoende.

Den här boken vänder sig framför allt till dig som lever med traumatiska upplevelser bakom dig. Den vänder sig också till alla ni som på något vis arbetar med människor. Genom att våga lyssna och stanna upp kan man bättre möta andra människor och deras behov. Att läsa Jag ska döda er alla kan ses som en övning i detta.

Boken passar också som kursmaterial, med ett slutkapitel om sexuella övergrepp på barn, skrivet av Birgitta Imanius.

Jag ska döda er alla kommer ut i slutet av november 2015.


 

B Robert Andersson är verksam inom VAL-BO Norrköping, där han är behandlingschef och alkohol- och drogterapeut med gestaltinriktning. Han har utvecklat och driver behandlingsprogram inom områden som tidiga sexuella övergrepp, kemiskt beroende, vuxna barn och kriminalitet. B Robert Andersson är också handledare vid flera verksamheter, både inom den privata och offentliga sektorn, samt inom idrottsvärlden.

Finns i följande format:

format_03format_01

SNABBFAKTA:

Titel: Jag ska döda er alla
Författare: B. Robert Andersson
Omslagsdesign: Anders Nyman
Sättning: Whip Media
ISBN: 978-91-88265-07-4
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!