Hur hade ditt omslag sett ut?

Hur hade ditt omslag sett ut?

.

Just nu söker vi egenutgivare som vill låna ut sina bokomslag till oss för att få dem omgjorda.

Vi vill göra en redesign på ditt bokomslag! Resultatet kommer att visas upp på vår hemsida och i våra kanaler på sociala medier inkl YouTube. Syftet är att visa på hur det hade kunnat bli om en branschkunnig formgivare fått göra jobbet. Vår förhoppning är att detta kan väcka lite insikt och inspiration.

.

Helt gratis

Det kostar dig inget att skicka in ditt bokomslag och få det omgjort och presenterat, men om du skulle vilja använda det till en framtida utgåva kan vi erbjuda dig att köpa loss det med 50% rabatt på ordinarie pris.

Du kommer att få se det alternativa omslaget vi tar fram innan vi publicerar det, men du kommer inte få möjlighet att påverka det i det skedet. Om du däremot väljer att köpa ut det omgjorda omslaget kommer vi givetvis ta hänsyn till din feedback och arbeta klart omslaget tillsammans med dig.

.

Anmäl ditt omslag idag!

För att anmäla ditt omslag skickar du oss en högupplöst PDF (max 10 mb) med utfall och skärmärken, dvs samma PDF-fil som du skickade till tryckeriet när du tryckte boken. Denna ska innehålla både framsida, rygg och baksida.

Ange följande information i mejlet:

  • Ditt namn
  • Bokens titel
  • Format (b x h) i mm
  • Bandtypen (mjukband, kartonnage, etc…)
  • Ditt förlags namn och webbadress

Genom att skicka in ditt omslag godkänner du att vi använder det i ovan nämnda syfte och att du har juridisk rätt att låta oss göra detta. Du godkänner och att vi publicerar ditt namn och övrig information om boken som vi fått av dig eller som vi kan hitta på bokinfo eller i näthandeln.

.

Mejls oss på: info@whipmedia.se

.

Tags:
,


Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!