Guru – när du behöver stöd i utgivningen

 

Vi står bakom dig!

Om man är egenutgivare står man oftast själv när det blåser som hårdast under en utgivning. Det är inte alltid lätt att veta vilken väg man ska gå eller vilken tjänst/produkt man ska välja.

Vi har under flera år lyssnat på egenutgivare. Ett ämne som alltid återkommer är önskan om att ha någon som finns tills hand i dessa lägen. Vissa kallar det för en ledsagare, andra en mentor, vissa vill kalla det ett bollplank.

Vi är blygsamma och kallar vår nya tjänst GURU.

Du får en kontakt du kan ringa, mejla, messa eller på annat sätt kontakta när du behöver stöd och hjälp under en utgivningen. Guruns syfte är att utifrån din situation hjälpa dig att hitta den bästa vägen framåt.

Guruns uppgift är inte att sälja Whip Medias tjänster, utan utifrån det läge du befinner dig identifiera och hitta den bästa vägen framåt. Tjänsten ställer alltså inga krav på att du ska vara kund hos Whip Media i övrigt.

.

Mer konkret då?

Detta kan GURUN exempelvis bidra med:

  • Hitta experter inom flera områden, såsom lektörer, redaktörer, formgivare med flera.
  • Hitta lämpligt tryckeri och distributör
  • Ge feedback på grafisk form och sättning
  • Ställa ”obekväma frågor”
  • Belysa bokbranschen
  • Förklara facktermer och beskriva processer

GURU-partnern är med dig från början till slut i din utgivning och finns alltid till hands*. Inga frågor är för stora eller för små. Målet för oss är att du ska vara bekväm i din utgivning.

Kontakta Anders Nyman för att beställa tjänsten, eller om du har frågor rörande upplägget.


Gurutjänsten ger egenutgivare en kunnig och insatt person att bolla tankar och idéer med. Det slutliga ansvaret för utgivningen ligger dock alltid hos egenutgivaren själv.

*) Under normal kontorstid 09.00-17.00. Mellan 17.00-21.00 i mån av tid och dubbel debitering.

Priser

Guru-tjänsten erbjuds antingen på löpande räkning eller i paket, vilka är framtagna baserade på vår erfarenhet av tidsåtgång från tidigare utgivningar.

  • Guru Flex: 650 kr per timma.
  • Guru Mini (3h): 1 850 kr. Spara ca 5%
  • Guru Bas (5h):  2 900 kr. Spara ca 10%
  • Guru Expert (10h):5 200 kr. Spara ca 20%

Tjänsten innefattar endast konsultation och vägledning. Paketen kan inte användas för att bekosta produktion. Beställda paket är inte återbetalningsbara.

Eventuella andra tjänster som beställs som ett led av Guru-kontakten debiteras separat. Guru-kunder erhåller alltid 10% rabatt på våra övriga produktions- och utgivningstjänster.

Minsta debiteringsbara enhet för Flex är 15 minuter (162,50 kr). För övriga paket sker avräkning per minut. Samtliga priser exkl moms 25%

Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!