Gröna bakboken

Gröna bakboken

My Sundberg blev känd för en större publik när hon tog sig till finalen i tv-programmet Hela Sverige Bakar 2015. Hennes kök i Amsterdams gamla kvarter doftar ständigt nybakt och är ett kreativt kaos av olika bakprojekt. Därifrån driver hon även bakbloggen My Sweet medan hon jobbar på sin dröm om att öppna ett eget bageri.

I Gröna bakboken hittar du My Sundbergs godaste recept på bakverk med råvaran i fokus. Naturen är fantastisk och My visar hur du enkelt bakar med härliga råvaror på bästa sätt, utan slöseri eller kompromisser. Inget är värre än frustrationen av att ha 8 äggvitor kvar i kylen efter en sats hemlagad glass – vilket du slipper med fiffigt balanserade recept och förslag på hållbara lösningar. Inspireras till bakning som får både jorden och sinnet att må bra!

Bokens fem kapitel fokuserar på olika råvaror, fullspäckade med idéer och läckra recept som både kan slängas ihop en torsdagskväll och imponera på fest. Med inspiration av genuina råvaror och sitt danska påbrå har My skapat enkla recept på vackra bakverk med mycket smak.

Tillgängliga format:

format_01

Köp boken hos din näthandlare:

cdon Bokus Adlibris_Logo_utanpayoff

SNABBFAKTA:

Titel: Gröna bakboken
Författare: My Sundberg
Fotograf: Lena Evertsson
Grafisk form: Anna Jemsö
ISBN: 978-91-88265-18-0
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!