Grannen from hell

Grannen from hell

Lisa från Gävle reser till Koskenjärvi i norra Finland för att söka sina rötter. Det visar sig vara en inte helt enkel uppgift och de två semesterveckorna blir mer händelserika och livsavgörande än hon kunnat ana.

Förutom den romantiska och försiktiga Lisa träffar vi Maria – Lisas ständigt svärande och champagnesörplande barndoms-väninna, Ilmari – den sirlige änkemannen, drömprinsen Hannes – Marias sambo, Vanja – en mycket olycklig, men färgstark kvinna, snygg-Martin – grannens son.

Sist, men inte minst, huka dig för Jari-Pekka, Grannen from hell, vars självpåtagna livsuppgift är att jävlas med allt och alla.

Detta är en romantisk förvecklingshistoria där Grannen from hell har alla fingrar med i spelet. Men vad är det egentligen för hemligheter som döljs innanför grannens egen ytterdörr?

Läsbonus – sex små berättelser: 
• Dynamitdammen
• Arg – jag?
• Takze pieklo!
• Teodor
• En berättelse med knorr
• Samtal över en köksbänk

Carina Aynsley av ut bloggboken Ajj La Vjoo – 90 dagar i Nepal 2012. De senaste åren har ett tjugotal av hennes noveller publicerats, bland annat i Whip Medias antologier Bakom masken (2014) och Med pirrande mage och stapplande steg (2015).

Tillgängliga format:

format_01

Köp boken idag:

cdon Bokus Adlibris_Logo_utanpayoff

SNABBFAKTA:

Titel: Grannen from hell
Författare: Carina Aynsley
Omslagsdesign: Anders Nyman
Sättning: Whip Media
ISBN: 978-91-982161-9-6
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!