Fängslande kärlek

Fängslande kärlek

Carina och Marit har avtjänat långa fängelsestraff på kvinnofängelset Hinseberg. Carina för mord på sin man och Marit för knarksmuggling. Den kuvade tvåbarnsmamman Carina och den hårdhudade gangsterdrottningen Marit har blivit kära i varandra och inlett ett förhållande. De hoppas att de en dag ska få ett harmoniskt liv i frihet, men vägen dit är inte spikrak.

När Marit muckar stjäl hon en miljon kronor i cash och ett kilo kokain från sin pappa som är en ökänd knarklangare och råbarkad maffiaboss. Och honom blåser man inte utan att det blir konsekvenser. 

Med det dyrbara bagaget ger sig kärleksparet ut på en svindlande och halsbrytande flykt för att undkomma vedergällning. Det blir en katt-och-råtta-lek genom samhällets alla grupperingar och de jagas av såväl gangstrar som poliser och sina egna demoner – där allt handlar om att överleva, dö eller hamna på kåken igen.

 

Birgitta Andersson har ett förflutet som narkoman och prostituerad. Hon har tillbringat sexton år bakom lås och bok och i pressen omnämndes hon som Sveriges gangsterdrottning. Det epitetet skäms hon över i dag. Desto stoltare är hon för att numera kunna kalla sig författare.

Hon debuterade vid 67 års ålder med självbiografin ”Blondie”, en bok som hittills har sålt i över 100 000 ex. Sedan dess har hon gett ut romanerna ”Lustans tivoli” och ”Åter till Barcelona” och medverkat i sexton novellantologier.

I dag är Birgitta 77 år och bor i stockholmsförorten Täby. Skrivandet upptar en stor del av hennes tid, men hon är också mycket efterfrågad som föreläsare. 

 

Format genom Whip Media:

format_01  

SNABBFAKTA:

Titel: Fängslande kärlek
Författare: Birgitta Andersson
Format: Mjukband
Omfång: 284 sidor
Utkommer: 22 oktober 2020
ISBN: 978-91-89191-46-4
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!