Erbjudanden på bokmässan 2019

Erbjudanden på bokmässan 2019

Under Bokmässan i Göteborg 2019 kommer vi att ha fyra bra erbjudanden till våra besökare.

1. Hybridutgivning 2020

Har du ett manus som passar för utgining under 2020? Vi erbjuder dig som vill ha ut din bok via vårt hybridupplägg 30% rabatt på projektledningen.

Anmäl ditt intresse i vår monter B03:62 på bokmässan. OBS! Anmälan är inte bindande.

Manus antas först efter godkänd lektörsläsning. Rabatten har ett värde av 1 620 kr + moms och gäller endast anmälningar gjorda på bokmässan.

2. Ett bra omslag

Oavsett vilken genre din bok tillhör är omslaget det absolut första en läsare kommer i kontakt med. Se till att det verkligen gör sitt jobb!

Vi erbjuder dig design och produktion av ditt bokomslag med 25% rabatt på ordinarie priser om du anmäler ditt intresse i vår monter B03:62 på bokmässan.

Anmälan är inte bindande.

3. Saknar du något?

Vi kan inte ha med oss alla böcker vi någonsin gett ut till mässan. Om du kom dit i hopp om att kunna köpa just den där boken du längtat efter och den inte finns där, erbjuder vi dig att beställa den i vår webbshop istället. Du får 25% rabatt på priset och fri frakt på din beställning! Erbjudandet gäller för köp som görs fram till 31 oktober 2019.

Använd rabattkoden du får av monterpersonalen i kassan.

4. Sättning med snits

Om du behöver hjälp med sättning av din bok är det här ett bra erbjudande för dig.

Du får nämligen 20% rabatt på ordinarie pris för traditionell sättning om du anmäler ditt intresse i vår monter B03:62 på Bokmässan.

Anmälan är inte bindande.Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!