Den röda spiran

Den röda spiran

Agnes satt med tårarna rinnande nedför kinderna. Farmoderns blodiga huvud vilade i hennes knä. Hon hade lyckats stoppa blodflödet, men hon kunde knappt märka någon puls. Bredvid låg Knox, bror till Emiren av Thulisens framlidna hustru. Den gamle sjömannen var medvetslös, men andades med jämna tag. 

Ett dovt rött ljus pulserade i den annars helt mörklagda kammaren. Ljusspelet växlade i styrka som om tingesten som utsöndrade det levde. Vid perioderna av blinkande kunde man skymta två konturlösa varelser vid dörren in till kammaren. De verkade vara oformliga och såg ut att vara täckta av veckogammal aska. 

Den röda spiran är andra delen i Sägnen om Amornia. En spännande och fantasieggande berättelse om kungar, magiker, gudar och en helt vanlig flicka som får vara med om en resa som igen annan. 

Den första boken – Stenbrons hemlighet – fick ett varmt mottagande av såväl läsare som kritiker. Bokbloggaren @hakans.hylla kallade den ’en klassisk portalfantasy som brinner av berättarglädje’ och @bettan_bokprataren beskrev den med ’Mystik, spänning och karaktärer att älska. Lysande debut.’ 

 

Format genom Whip Media:

format_01

Andra titlar av J.F. Wren

SNABBFAKTA:

Titel: Den röda spiran
Författare: J.F. Wren
Format: Inbunden
Omfång: 414 sidor
Utkom: 24/1 2020
ISBN: 978-91-88945-81-5
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!