Bokutgivning utan investering

Bokutgivning utan investering

Whip Media rullar nu ut Debbi*, vilket är en modell för utgivning helt utan krav på investering. Man kan alltså ge ut en bok utan att behöva betala något alls initialt.

Modellen bygger på att boken trycks och distribueras via publit.se och att avräkning på produktionskostnaden tas från varje tryckt bok. Vinsten per bok blir lägre men i gengäld så finns det inga krav på initial investering. Det behövs inte heller göras några kreditkontroller eftersom avräkningen görs på faktiska tryckta böcker.

Modellen ger författare, även de med en väldigt tajt budget, en möjlighet att ge ut sin bok med professionell kvalitet. Nu finns det inte längre några ursäkter.

I modellen ingår alltid omslagsdesign och sättning av inlaga.
Det är även möjligt att baka in tjänster för redaktör, webbdesign och sociala medier i modellen, men detta sker först efter diskussion med författaren, då detta mer eller mindre påverkar f-priset.

Läs mer om hela modellen på vår sida för Debbi »


 

*) Tjänsten togs ursprungligen fram av Anders Nyman under 2012 och lanserades då via Brun Mediaproduktion, men modellen flyttas nu över till Whip Media.Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!