Bli din egen ryggmekaniker – exemplar med feltryck

Bli din egen ryggmekaniker – exemplar med feltryck

Ooops!

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. Därför sitter du nu med ett exemplar av ”Bli din egen ryggmekaniker” som innehåller ett par tryckfel. Det är ju aldrig roligt när sådant händer men vi vill ge dig både en förklaring och ett erbjudande om ett nytt felfritt exemplar av boken.

Felet i sig syns i vissa stycken där den kursiva texten är väldigt svårläst (se bilden nedan). Orsaken till felet beror på ett trasigt typsnitt som bestämde sig för att inte ge sig till känna under tryckprocessen. Det är en kursiv variant av Berkley Standard som har bråkat med oss. Tyvärr upptäcktes detta inte förrän efter hela första upplagan var tryckt och levererad.

Om du sitter med en sådan bok i handen, vilket du antagligen gör eftersom du har hamnat på den här sidan, vill vi ge dig möjligheten att skaffa en ny bok, från den reviderade upplagan utan tryckfelet. Boken kostar 399 kr i vår webbutik, men du kan köpa den med 30% rabatt. Det innebär alltså att du bara betalar 280 kr och får boken hemskickad inom kort efter din beställning.

Gå in på länken här nedanför och ange koden ryggfel2022 i kassan för att erhålla rabatten och den fria frakten.

https://shop.whipmedia.se/produkt/bli-din-egen-ryggmekaniker/

Boken med tryckfel kan du göra vad du vill med, men vi uppskattar om du inte skänker den vidare eftersom vi vill undvika att böcker med tryckfel cirkulerar i onödan. Men vi kan tipsa om att pappret i boken går utmärkt att vika pappersflygplan med eller fungerar som tändvirke i vedkaminen. 🙂

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till oss.
Kontaktuppgifter hittar du här »Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!