Alexandra Garle

Alexandra Garle

Jag har aldrig drömt om att bli författare men däremot att förmedla kunskaper som alla kan ta till sig. Under mina år som gymnasielärare har jag haft förmånen att möta olika individer med olika behov. Att anpassa undervisningen så att alla kan ta till sig kunskaperna har varit en utmaning men också gjort att jag hela tiden utvecklats.

När mina egna barn inte fungerade enligt normen och fick diagnoserna ADHD och Autism började min största resa. Det har smärtat i mig att det finns så mycket okunskap i samhället om olika funktionshinder eller som jag brukar säga okunskap att vi alla fungerar olika.

Idéen till boken väcktes när jag själv inte fann den litteratur som jag själv behövde. Jag ville kunna hänvisa till en bok så att andra kunde läsa för att förstå bättre.

Jag är lärare i grunden och det är något som jag inte kommer att släppa då jag älskar att förmedla kunskaper. Men nu gör jag det på ett annat sätt genom att ta olika uppdrag för att lära ut och förmedla kunskaper och självklart genom boken som jag hoppas många kommer bli hjälpta av.

Titlar utgivna av Whip Media

Jobbiga underbara ungar

Bibliografi

Namn: Alexandra Garle

Bor i: Kungsbacka

Debuterade med/årJobbiga Underbara Ungar – En bok för alla som kommer i kontakt med barn och ungdomar med ADHD och Autism, Praktiska tips från verkligheten. (2021)

Var jag skriver: Vid mitt skrivbord eller köksbordet

Första boken jag läste: Min mamma köpte massor av böcker till mig för hon ville så gärna att jag skulle börja att läsa. Jag var helt ointresserad för det fanns så mycket annat som var roligt. Men så fann jag Berts dagbok av Anders Jacobsson och Sören Olsson, de var lättlästa, roliga och lite bilder i.

Favoritförfattare: Jag gillar hur Marian Keys skriver och hennes stories.

Arbetar som/med: Konsult, jag tar olika uppdrag för att lära ut och förmedla kunskaper.

Vad önskar jag: Att alla barn skall kunna gå i skolan och må bra.

Tags:


Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!