Den tysta relationen

Den tysta relationen

Att leva med en introvert partner och hur man får det att fungera

Är din partner tystlåten, navelskådande och ovillig att hänga med ut på krogen eller följa med på stora släktkalas? Brukar hon eller han undvika afterwork med kollegorna och tillbringa kvällarna med att läsa en bok uppkrupen i favoritfåtöljen? Tar det evigheter att få svar på de enklaste frågorna?

Lugn!

Din partner är troligen introvert. Och även om det är helt ofarligt kan det vara bra för dig att veta vad introversion innebär och hur ni bäst utvecklar er relation i en positiv och kärleksfull riktning.

Det är inte lätt att få ett förhållande att fungera över huvud taget i dagens samhälle, med all stress och alla krav, och det blir inte lättare av att vara varandras mentala motsatser. Men kärleken övervinner allt, eller hur?

Genom att pedagogiskt beskriva era olikheter och ge konkreta tips och råd och tydliga exempel ur vardagen låter författaren Anders Nyman dig lära känna din partner bättre och få en ökad förståelse för dennes personlighetsdrag. Han uppmanar er återkommande till dialog. För när ni börjar prata om hur ni känner händer spännande saker.

Format genom Whip Media:

format_01

 

Utkommer i mars 2018

SNABBFAKTA:

Titel: Den tysta relationen
Författare: Anders Nyman
Illustratör: Katarina Vintrafors
Omslagsdesign
: Anders Nyman
Sättning: Whip Media
ISBN: 978-91-88579-34-8
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!