Om oss

Sida för sida, blad för blad

Vilka är WhipMedia?

Whip Media är ett grafiskt produktionsbolag med fokus på böcker och bokutgivning. Bolagets ägare, Anders Nyman, har en lång erfarenhet inom både den grafiska branschen och mediabranschen i övrigt med meriter som svensk pionjär inom exempelvis både webb och poddradio.

Whip Media föddes ur ett behov att röra runt lite i en allt för konservativ bokbransch och tillföra inte bara lite nytänk men även lite omtanke och flexibilitet i kundrelationerna.

Läs mer under tjänster för att bekanta dig med vad Whip Media erbjuder.

Möt Anders Nyman

Anders har arbetat med grafisk form och design i över 20 år. Böcker har han formgivit sedan 2009. Han läser inte speciellt mycket själv, vilket man kanske kunde tro med tanke på yrkesvalet, men lyssnar på desto mer.  Ljudböcker är den stora passionen. Favoritinläsarna är Torsten Wahlund och Angela Kovács.

2009 gav Anders ut sin egen debutroman STATIC, på engelska, och den släpps i en svensk översättning med titlen ”BRUS”, i samband med Bokmässan 2016.

Passionen för att berätta en historia och förstärka upplevelsen genom det grafiska uttrycket är vad som driver Anders i sin yrkesroll. Och känslan av att hålla en bok, som precis landat från tryckeriet, i sin hand.

Anders Nyman

Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!