BRUS

BRUS

En rad oförklarliga och dramatiska händelser förbluffar polisen i Miami.

Ryan och Connie är två medborgare, från varsin sida av staden och livet, som inte bara hamnar mitt i händelsernas centrum utan på något sätt verkar kopplade till dem. Ovetande om varandra försöker de lista ut vem eller vad det är som har vänt upp och ner på deras trygga, inrutade liv.

Samtidigt växer polisens intresse för dem och de gör vad de kan för att bedyra sin oskuld, men vem kan man egentligen lita på?

Saker och ting är sällan som de verkar i denna fartfyllda historia och det visar sig även finnas andra aktörer med, som arbetar efter en egen mörk agenda, drivna av pengar och makt.

Men vem är det som håller på att skicka alla dessa sms?

 

Anders Nyman debuterade på engelska 2009 med denna täta spänningsroman som utspelar sig mitt i hjärtat av Miami, Florida. Då hette den ’Static’ och på svenska blev det följaktligen ’Brus’.

 

Format genom Whip Media:

format_01format_03

Beställ idag på din favortsajt:

  

SNABBFAKTA:

Titel: BRUS – Tänk inte ens tanken.
Författare: Anders Nyman
Omslagsdesign: Anders Nyman
Sättning: Whip Media
ISBN: 978-91-88265-55-5

 

Pressmaterial:

Omslag (2Mb) »


Anders Nyman

Anders Nyman föddes 1972 i Linköping och växte upp på lite olika platser. Sitt intresse för litteratur fick han från sina föräldrar som båda var bokmalar, även om ingen av dem har skrivit eller gett ut något.

Under sina gymnasieår föddes drömmen om att skriva en bok, men förutfattade meningar om de språkliga krav som ställdes på en författare satte länge käppar i hjulet för honom. Det var inte förrän han kom i kontakt med de amerikanska skräckförfattarna Scott Sigler och JC Hutchins som ”poletten trillade ner” och han insåg att de språkliga spärrarna han haft, bara var hjärnspöken.

Den engelska förlagan till BRUS, Static, som utkom 2009 kom till mycket tack vare denna nyfunna realisation och även med stöd och hjälp från just Sigler och Hutchins.

Sedan debutromanen har Anders skrivit ytterligare ett par romaner men ingen av dem är utgivna ännu. De ligger och marinerar som han själv uttrycker det. Däremot har två fackböcker, ”Bokomslag” och ”Den tysta relationen”, getts ut.

Anders är 45 år, bor i Helsingborg med sin fru och barn sedan tidigare äktenskap, och tillbringar större delen av sin tid med att arbeta med och för andra författare genom förlaget Whip Media.

Utöver böcker är musik och grafisk design hans stora intressen.

SNABBFAKTA:

Namn: Anders Nyman
Ålder: 45 år (2017)
Hemort: Helsingborg
SoMe: Facebook
Boktyp: Ljudböcker
Läsvana: Lyssnat på 150 titlar under 5 år via Storytel
Mat: Gärna asiatiskt
Vi skulle älska att jobba med dig. Känner du samma sak? Hör av dig till oss!